Full koll på din utrustning

Nu lyfter vi hanteringen av IT till en nivå till. Detta gör vi med hjälp av System Center och ett leasingsystem. Med dessa två produkter så kommer ni att få full koll på era kostnader, inköps- och beställningsrutiner. Lösningen stödjer både deligering och attestering när det gäller både hårdvara och mjukvarubeställningar. Som sagt detta är en lösning som hjälper er att få total kontroll på era IT kostnader då det stödjer interndebitering med allt som behövs för att levera en eller flera tjänster.

Denna lösning har redan sparat miljontals kronor åt flertal kunder så den är välbeprövad och bygger på TCO tänk med rätt kompetenser och specialanpassade verktyg.

Orsaken till att denna lösningen genererat så bra resultat åt dessa kunder är att vi låter de som är bra på ekonomi/inköp jobba med det. Och de som är bra på teknik och tekniska lösningar jobbar med det.

Hoppas att ni känner att ni är i behov av att få mer kontroll, effektivare hantering och mer tid till annat. I så fall bör ni kontakta calmer IT för en presentation av lösningen. Kontakta oss i dag så ringer vi upp för att boka ett möte.