Microsoft System Center (SCCM)

Oavsett om man är intresserad av en eller flera delar i System center sviten så kan vi hjälpa till. Men oftast så är det mer kostnads effektivt att installera hela sviten på en gång och få en ren och stabil miljö att utveckla sin verksamhet i. Vår erfarenhet är att om man har funderingar eller planer på att installera 2-3 delar av System Center switen i sin organisation så skall man verkligen fundera på om man inte skall installera hela sviten på en gång. Det mer värdet och den startsträckan man vinner på att implementera hela switen på en gång kan vara direkt avgörande om ni skall få glädje av alla funktioner som kommer att underlätta för er i framtiden.

Vi har hjälpt kunder med beslutsunderlag och implementation av hela sviten. En kund sa "Det är ju så här man skall göra varför informerar ingen om detta" då han såg vårat besluts matrial.

Givetvis jobbar vi med hela Infrastrukturen och vill ni veta mer om det eller är intresserad av delar eller hela System Center så kontakta oss så återkommer vi till er inom kort.