Med över 10-års erfarenhet med produktionsdrift i Active Directory (AD)
så har vi kunskapen att hjälpa er att få en lugn och stabil IT-miljö.

Microsoft har sedan flera år focuserat på att ge sina kunder en helhetslösning för att drifta och underhålla företagets hantering av mobiltelefoner, PC och servrar. Därför släppte man sviten System Center 2013 där man har flätat ihop alla moduler till en produkt anpassade för sina företagskunder. Om ni har bestämt er att gå med Microsoft så bör ni titta på hela sviten och sätta en plan för att införa dessa. Enklaste och billigaste sättet är givetvis att sätta upp allt på en gång och sedan växa in i funktionerna. Lätt? Nej, men det är här calmer IT kommer in!

En del i System Center är SCCM som är Microsofts slagskepp när det gäller OS och applikationsinstallation. Många försöker skapa anpassade lösningar även fast det oftast kan lösas direkt i produkten. Kunder har tjänat tusentals timmar i migreringsprojekt genom att tänka annorlunda och nyttja funktionerna i SCCM.

Intune är Microsofts molnbaserade SCCM lösning. Denna produkt var ämnad för mindre företag men idag tittar även större företag på denna lösning där Intune inkluderar hantering av mobila enheter.

 

calmer IT hjälper er med allt från kravspec, genomförande och dokumentation!